View Single Post
Vechi 27.10.2012, 12:04:05
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
MRU nu mai e PM; acum e randul lui Ponta, cel putin pana in decembrie 2012. Oare el e mai priceput la privatizari?
Nu cred că trebuie să ne grăbim să schimbăm așa de repede "placa". Fiecare caz trebuie luat în parte și studiat; eu nu am intenționat doar să dau linkuri doar spre situri care îl acuză pe MRU. PSD-iștii au făcut și ei foarte multe ticăloșii când au fost la guvernare și nu țin să iau partea cuiva, întreaga politică de după lovitura de stat din 1989 fiind una trădătoare de popor și de țară și cu contribuții semnificative la toate declinurile în care am intrat după lovitura de stat. Lucrurile puteau fi făcute altfel după așa zisa revoluție a decembriștilor, cursul care a fost luat nefiind unul absolut necesar. Pe de altă parte, în cazul lui MRU, ca și în alte cazuri, cum ar fi Năstase, Tăriceanu, problema care se pune nu este doar aceea de pricepere, ci și ale cui interese le-au servit când au făcut sau au intenționat să facă lucruri care în mod evident sunt împotriva economiei rumânești.
Reply With Quote