Citat:
În prealabil postat de Neaguu
Caci va veni o vreme cand nu vor mai suferi invatatura sanatoasa, ci - dornici sa-si desfateze auzul - isi vor gramadi invatatori dupa poftele lor, ( 2Tim.4:3)
Acest verset arata cel mai bine ce sa intamplat cu neoprotestantii mai ales. De exemplu un adventist vroia sa ma atraga la ei prin seminarii apocaliptice. Si cine nu doreste sa afle secretele din apocalipsa? Pe de alta parte o evanghelista se lauda ca dupa revolutie nu rata nici o predica a pastorilor veniti din tara tuturor "crestinilor" America! Nu conta din ce biserica era.
Invatatori si poftele lor, arata ideile diferite ale acestora. Unul e adventist de ziua a saptea altul e de duminica. Unul e nu stiu cum altul e crestin adventist homosexual. Unul e penticostal altul e baptist. Unul e Iehovist iar altul practica poligamia.
|
Mie odata colegul de camera de la facultate - care intrase la sambetisti -, dupa o portie de carnati prajiti impartiti cu darnicie tuturor colegilor de camera, ma tragea de maneca si-mi spunea: "Mai, Adi! Te rog, nu mai manca carne de porc ca incet-incet te transformi si tu intr-un porc."
Iar eu i-am replicat ca, totusi are o facultate si daca mai spune asa ceva si altora se face de rusine.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|