View Single Post
Vechi 26.10.2012, 19:27:58
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Cred ai vrut să zici că invers.

Se trasmit trăirile mamei care se întimpăresc în "hardul" copilului. Iar cei doi ar trebui să țină cont și de al 3-lea, care va lua parte la actul lor. Așa cum pruncul ia oxigen, hrană de la mamă, la fel primește și informația și stările trupești ale mamei. Ți se pare normal ca el să "asiste" la acest act? E ca și cum ar fi de față, numai că nu vede, dar aude și simte într-o oarecare măsură ce simte mama.
Nu primeste nici o stare trupeasca. E in placenta, un mediu protejat, unde nu il deranjeaza nimeni. Ca sa simta ceva, acesta trebuie sa treaca prin lichidul amniotic sau sa fie trecut prin cordonul ombilical(sau Doamne fereste, un traumatism fizic direct asupra locului). Singurul lucru care ar trece, ar fii sunetul. Ca sa auda ala micul?
Trebuie sa aiba urechile dezvoltate, adica in partea tarzie a sarcinii. Ce intelege din soaptele alea oricum?

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
crezi mai e nevoie și de declanșarea hormonilor sexuali la femeie, plus cei ai barbatului în cazul unei finalizări normale?
Daca estrogenul si toti hormonii sexuali ar trece la fat asa direct, am fii stricati cu toti pur si simplu de la hormonii prezenti in mod natural in timpul sarcinii in trupul mamei, oricat de cumpatati am fi.

Vezi documentarele care ți le-am dat. Te rog urmărește istoricl topicului s-au dat răspunsuri în acest sens. Să tot repet, sincer a devenit obositor. A scris și Eugen.[/quote]

am vazut acum cativa ani aceste documentare pe nat geo. nu tin minte nimic care sa zica ceva de rau de sexul in timpul sarcinii. Arata-mi tu minutul din documentar care spun clar, ca sexul in timpul sarcinii e de porc. Sau un studiu care sa arate ca sexul in timpul sarcinii produce devianta sexuala( adica clar, ca produce devianta sexuala, nu ca creirul unui fat e adaptabil, sau ca testosteronul iti face par pe piept). Eu am cautat pe google in engleza, nu am gasit nimic.

Sincer toata faza asta mi se pare cam ceva de genul asta:
http://www.youtube.com/watch?v=HPJ92...78B0FE6975B975
(urmareste pana la 2:10).

Last edited by Patrie si Credinta; 26.10.2012 at 19:48:37.
Reply With Quote