View Single Post
Vechi 26.10.2012, 16:55:47
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Doariana, daca tot te-ai obosit sa revii pe topicul asta, de ce nu raspunzi la ultimele postari care ti le-am adresat?
Le gasesti cu cateva pagini mai in urma.
Sunt de foarte bun simt, daca nu cumva iti depasesc limitele capacitatii de analiza si ale spiritului critic.
Nu am ce sa raspund. Am inteles parerea ta, sper ca ai inteles-o si tu pe a mea. Ce motiv as avea sa intind contrazicerile astea la nesfarsit?

Citat:
Probabil ca n-ai observat ca dl. azs a hotarat ca mai bine raspunde cu mistouri la obiectiile mele, ignorand ceea ce am scris clar, la obiect.
Daca e vorba de asa, ce cauta, aia gaseste.
Absolut. Sunteti la fel. Inca nu imi dau seama care dintre voi e ortodoxul...

Citat:
Din moment ce esti mare fana a crestinismului de tip AZS, poate ne explici si noua cum intelegi tu ca se impaca perspectiva adventista asupra mortii (destructie) cu dumnezeirea lui Hristos.
Nu ma pasioneaza subiectul. Ceea ce ma intereseza este practicarea crestinismului, nu competitia intre culte. Si sunt fan ortho-doxie, dar stiu ca ceea ce faceati voi mai inainte nu are nici o legatura cu ea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote