View Single Post
Vechi 26.10.2012, 16:40:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ih...voi cititi ce scrieti, mai baieti? Daca ati fi un observator obiectiv, credinta caruia dintre voi vi s-ar parea demna de urmat?

Alin, e foarte interesant sa te vad cum de dragul de a ataca sectantii in turma te asortezi foarte bine pana si la misto-urile adolescentine ale lui Illuminatu. Ti se potrivesc ca o manusa... De unde se vede ca ortodoxia este una si ortodoxismul cu totul altceva...

P.S. Nu ma refer la Neaguu; el inca mai incearca o discutie de bun simt.
Doariana, daca tot te-ai obosit sa revii pe topicul asta, de ce nu raspunzi la ultimele postari care ti le-am adresat?
Le gasesti cu cateva pagini mai in urma.
Sunt de foarte bun simt, daca nu cumva iti depasesc limitele capacitatii de analiza si ale spiritului critic.

Citat:
Trezirea! Recunoasteti ca mai mare decat inteleapta decizie de a ignora sectantii este ispita de a face misto de ei. Exista si metode inteligente si ortodoxe de a inchide gura adventistilor, daca asta vreti. Dar voi vreti sa va impungeti. Nush ce v-ati face fara adventisti... probabil v-ati impunge intre voi.
Probabil ca n-ai observat ca dl. azs a hotarat ca mai bine raspunde cu mistouri la obiectiile mele, ignorand ceea ce am scris clar, la obiect.
Daca e vorba de asa, ce cauta, aia gaseste.

P.S.

Din moment ce esti mare fana a crestinismului de tip AZS, poate ne explici si noua cum intelegi tu ca se impaca perspectiva adventista asupra mortii (destructie) cu dumnezeirea lui Hristos.

Last edited by AlinB; 26.10.2012 at 16:44:16.
Reply With Quote