Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Nu sunt medic, ci biolog (inca). Si nu, nu am zis ca nu influenteaza; e evident ca da (ei formeaza un tot, timp de noua luni, logic), ci nu influenteaza "negativ".
|
Cu atat mai mult cu cat suntei biolog ca invit chiar si pe acest forum sa sustineti adecvat afrimatiile dvs. Va asigur sa sunt cititori ai forumului care au capacitatea de a intelege si stiinta.
Voi reveni cu informatii neurostiintifice despre programarea creierului fatului in timpul sarcinii.
Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Ganditi-va: am fi cu totii o adunatura de malahieni, obsedati de pleiboi, afemeiati, homosexuali, curve, etc. Nu e cazul. Quod attinet limbajul..pai nu se poate, pe un forum non-medical/non-biologic, sa se foloseasca un limbaj "de casta". :) Nu ar intelege decat...membrii castei. Poate ar fi mai bine sa intervina aici fratele meu Mihnea sau fratele dvs. Zaharia, care SUNT medici. Ar fi autoritatea specialziarii, sa zic asa. (Nu va stiu profesia; daca si dvs. sunteti medic, atunci va rog sa acceptati scuzele mele).
|
Bineinteles ca asteptam asertiuni adecvate, pertinente din punct de vedere medical.
Cat despre argumentele dvs de mai sus in ceea ce priveste motivatia activitatii sexuale in timpul sarcinii si in perioada alaptarii... acestea dimpotriva sustin un pogoramant datorat neputintei omului si nicidecum ca fiind ceva firesc deci bun :)
Doamne ajuta.