View Single Post
Vechi 26.10.2012, 12:59:15
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Pentru Ovidiu.
Reformularea unei intrebari limpezi: probabil majoritatea noastra am "experimentat", inca din pantecele mamei, senzatiile de care spui; la urma urmei, cu totii am avut parinti, nu sfinti. Si no...intelegi tu. Intrebare de baza: suntem majoritatea/toti niste desfranati, malahieni, obsedati, etc.? Nu! Deci...cum am zis, in parte ai dreptate. Nu insa 100%.
Bună problemă ai ridicat. Din păcate nu putem să ne spovedim aici public ce suntem sau ce am fost. Dar câți pot afirma cu mâna pe inimă că în perioada adolescenței sau chiar de copii nu au făcut "diverse", nu are sens să intru în amănunte, cred că se înțelege. Câți nu ne-am jucat de-a tata și de-a mama? Că apoi cu ajutorul lui Dumnezeu ne-am întors...asta știe fiecare când, cum sau în ce mod.

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Mi s-ar parea normal sa interactionez din nou cu nevasta, chiar dupa ce aflu de sarcina ei, fiind evident in a doua, a treia luna, cand inca mai e atragatoare. Daca nu m-as simti atras de ea, atunci chiar as avea o problema, fereasca Cerul!!
Vezi, de aici reiese un lucru. Soția e "bună" atâta timp cât e "bună", apoi nu mai e atrăgătoare. De aici reiese că suntem împătimiți de pofta trupească, a nu se confuda cu cea firească. Dacă nu am fi, am renunța la momentul potrivit, chiar dacă soția încă mai e atrăgătoare. Aceata înseamnă adevărata iubire, aceasta înseamnă adevărata credință, aceasta este adevărata iubire față de Dumnezeu. Noi ne relaționăm de cele mai multe ori la aspectul fizic, ceea ce nu este bine. Nu degeaba am postat acel fragment unde sunt explicate științific (chiar dacă să spunem există mici lacune, eu unul nu le văd) fazele prin care trece organismul în momentul excitării și cum le putem birui. Iartă-mă și te rog să nu iei personal expunerea mea.

Last edited by ovidiu b.; 26.10.2012 at 13:01:27.
Reply With Quote