View Single Post
Vechi 26.10.2012, 08:32:20
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Parerea mea e ca trebuie sa dai cat mai putine informatii de genul asta pe un forum, in cazul unei dispute acea persoana va aduce in discutie si astfel de lucruri. Pana la urma nici cu oamenii pe care ii intalnim de cateva ori nu discutam lucruri mai intime, pe un forum pot intra tot felul de persoane, nu toate sunt bine intentionate.

Eu nu gasesc eronat modul de a fi deschis cu alte persoane(bineinteles ca o faci pe propria responsabilitate).
Ba chiar apreciez daca cineva imi incredinteaza o problema personala,dilema,lupta interiora.

Insa nu trebuie sa fim atat de vulnerabili vizavi de propriile greseli sau pacate cand vine vb despre public.Ar trebui sa ne impacam cu noi si cu trecutul si sa ne asumam pacatele,viciile,defectele.
De exemplu,daca as avea un istoric ca drogata nu mi-ar fi jena ca cineva cunoscut acum vb pe la colturi cu alte persoane;asta doar arata ce fel de caracter au acele persoane.
Singura jena intervine in raport cu constiinta mea.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote