View Single Post
Vechi 26.10.2012, 00:52:44
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit „Vreau să mă duc la Sfântul Dimitrie, căci el m-a făcut sănătoasă!“

„Într-o altă zi, dimineața, își mai amintește părintele Antim, înainte de începerea Sfintei și dumnezeieștii Liturghii, a venit la mine un creștin a cărui soție era în comă la spital. Aveau 5 copilași, 3 dintre ei erau cu el. M-a marcat suferința și lacrimile lor. Verdictul medicului era: «Nu mai am ce să-i fac. Luați-o acasă!». Le-am spus să se roage Sfântului Dimitrie. S-au rugat cu toții, iar Sfântul i-a mai liniștit. S-au întors la spital cu inima împăcată. Acolo, chiar pe holul din fața salonului unde era internată soția, au găsit o hărmălaie de nedescris.

Bolnava, fiind conectată la aparate, ca orice om în comă, își revenise datorită Sfântului Dimitrie și își scosese toate tuburile. Striga pe holul spitalului, ținută fiind de asistente și medici: «Vreau să mă duc la Sfântul Dimitrie, căci el m-a făcut sănătoasă!». Era o zarvă nemaipomenită, avea să îmi spună soțul mai târziu. La patul ei se prezentase cineva, în vedenie, care i-a spus: «Scoală și du-te acasă la copii și la soț!». Era Sfântul Dimitrie cel Nou, de aceea striga în gura mare că vrea să meargă să îi mulțumească. N-au avut ce să-i facă.

Au venit la Sfântul Dimitrie, parcă și acum văd, cu cei 5 copilași, cu soțul, în hohote de plâns, mulțumindu-i Sfântului pentru miraculoasa vindecare. După aceea, s-au întors la medici să confirme minunea negrăită pe care Sfântul Dimitrie a făcut-o“, ne-a spus părintele Antim o altă minune a Sfântului Dimitrie, pe care a văzut-o cu ochii săi. Sursa ZiarulLumina
Reply With Quote