View Single Post
Vechi 25.10.2012, 12:27:20
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Dar cel mai mult mi-a placut osutafaraunu care sareaza cu o sare de tip protestant.
Îmi pare bine că-ți sunt simpatic. Nu există sare "de tip protestant", ori de tip ortodox; există doar Clorură de Sodiu. Desigur există și Cianură de Potasiu (tot o sare), dar aceasta nu conservă, ci otrăvește! Dacă învățătura confesională nu prezervă/conservă învățătura lui Hristos (precum sarea), ci o otrăvește, este erezie și e bună de aruncat. Atenție deci la erezii!

Citat:
El spunea cca biserica este intradevar stalp si temelie al adevarului dar numai daca se supune bibliei. Sau ceva de genul acesta. Asa i-mi spun toti protestantii.
Așa spune și apostolul Pavel:

"Și acestea, fraților, le-am zis ca despre mine și despre Apollo, dar ele sunt pentru voi, ca să învățați din pilda noastră, să nu treceți peste ce e scris, ca să nu vă făliți unul cu altul împotriva celuilalt." (1 Cor.4,6 - versiunea ortodoxă)

Citat:
Dar Nt spune clar ca biserica este stalp si temelie al adevarului restul e adaos sau traditie protestanta!
Tradiție protestantă, ori tradiție ortodoxă - dacă e adaos nescripturistic și chiar împotriva Scripturii transformă "stâlpul și temelia" în moloz!

Citat:
Iata ce frumos desfinteaza Cuvantul.
Da tradițiile omenești desființează "frumos" Cuvântul lui Dumnezeu!:

"Și astfel desființați cuvântul lui Dumnezeu cu datina voastră pe care singuri ați dat-o. Și faceți multe asemănătoare cu acestea." (Marcu 7,13 - versiunea ortodoxă)
Atenție deci la Sfânta Tradiție!

Citat:
P.s Amuzant este cand vb cu un adventist este ca dupa ce dau cu el de pamant spune sa mergem la domnii pastori...
Neaguule, nu e deloc amuzant să dai pe cineva de pământ...
Reply With Quote