View Single Post
Vechi 25.10.2012, 08:49:05
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Aveti perfecta dreptate, merg pe acel principiu mai ales pentru ca mai apoi ati confirmat prin aceasta "perla":
"Insa in toata aceasta poveste exista si o parte buna in sensul ca unii saraci pot fi salvati de la muritul de foame la propriu,si prin casatorie(cunosc cazuri de tinere thailandeze sarace casatorite cu americani batranei instariti,astfel ele si familia saraca din Thailanda,sunt cu totii salvati,momentan de partea pragmatica a vietii)."

Oare vreti sa spuneti ca e mai ortodox(indicat) sa se casatoreasca pentru a nu muri de foame decat sa munceasca sau sa sufere? Catolic nu e, Cataline.
.

In goana dvs nebuna de a-mi face discursul praf,ati omis sa urmariti datele problemei pe care am expus-o:familii formate din americani si thailandaze,adica protestanti(sau catolici) si budisti.
Dupa cum bine observati,persoanele in cauza nu sunt ortodoxe!

Am mai observat ceva la biserica ortodoxa de aici: toate familiile ortodoxe sunt formate din soti care sunt apropiati ca varsta.Toate fara exceptie!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote