Citat:
În prealabil postat de Laura19
bine ar fi sa existe alternativa ptr. cei care nu doresc aceste acte si asa ar fi pace si nu ar mai tulburare si sfaturi sa plecam in pesteri.
|
Dar exista alternativa: pasaportul clasic, tip carte! E mai ieftin cu vreo 30-40 de lei. Ideea e ca e valabil doar un an iar cel biometric 5. Eu am optat pentru cel din urma, fiind mai avantajos. Am platit foarte putin in plus si e valabil cu 4 ani mai mult. Dezavantajul la cel biometric e ca dureaza 14 zile pana ti-l elibereaza, in timp ce pasaportul clasic ti-l da intr-o ora!
Citat:
În prealabil postat de Laura19
cand cineva deschide un topic si pune in discutie ceva care noua ni se pare prostesc sau aberant, ori ne abtinem, ori ii raspundem fara a il/o lua peste picior sau sa radem de el/ea.
|
Pai atata timp cat subiectul e o prostie, o aberatie, ce vrei sa spunem? Nu ma duce in iad cipul de pe pasaport, ci pacatele. Intelegi tu Laura, pacatele... Inchide ochii, linisteste-te si fa-ti un proces de constiinta, cugeta putin la viata ta, la tot ce te framanta si toate relele/pacatele comise, si adauga la toate un pasaport cu cip. Daca maine ai fi la judecata, ce te-ar mustra pe tine mai tare? Nenorocitul asta de cip de pe un plastic sau pacatele facute?? Sau invers: ce crezi ca displace Dumnezeu mai mult la noi: pacatele comise sau cipul de pe un pasaport?