Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
|
Frate Ovidiu intelegi eronat protestul meu. Nu doresc dezbinare ci reguli adecvate pe care sa le respectam toti, fara deosebire, care sa elimine posibilitatea certurilor... iar aceasta este unire si nicidecum dezbinare.
Medicii spun: "Mai usor este sa prevenim boala decat sa o tratam".
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Nimeni nu cred că îți consideră acțiunea rea în sine, adică că ți-ai mărit semnătura, ci în ce împrejurare. Pe mine sincer nu m-a deranjat și probabil că nu mă va deranja niciodată acea semnătură. Fiecare e liber să facă vrea să scrie ce vrea.
|
Ar trebui sa ne deranjeze pe toti violenta inclusiv cea virtuala... certurile, disputele intre orgolii.
Toti suntem liberi intru Hristos. Fiecare face ce vrea atata timp cat actiunile sale nu sunt un pericol pentru ceilalti.
Imi vine in minte o stire cumplita care a fost bine mediatizata acum cateva saptamani: un barbat a violat si omorat o fata... si a fost achitat, iar la scurta vreme alte doua fetite au cazut victime? A fost corect? Oare nu era mai indicat ca barbatul respectiv sa fie tratat corespunzator nu doar de catre justitie ci inclusiv medical daca doctorii psihologi si psihiatri considerau necesar? Asa si respectivul si-a adaugat cumplite pacate la cele pe care le avea... si-a marit si pedeapsa juridica... si alte vieti au fost curmate si alte familii au fost indurerate.
STOP violentei! STOP certurilor! Toti trebuie sa respectam reglulile minime de polemica civilizata. Cine vrea sa se certe "ca la usa cortului" poate sa o faca in alta parte si nu aici.