View Single Post
Vechi 23.10.2012, 15:37:06
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
O luăm de la capăt.
Nu trebuie sa participi si dumneata daca nu vrei... consider ca este inteleapta vorba "sa fim precum croitorul expert care masoara de 10 ori si taie o singura data".

Sunt de parere ca daca este necesar repetam si de 100 de ori pana pricepem... unii dintre noi pricem mai repede, altii mai tarziu... altii niciodata din nefericire.

Reamintesc situatia care nu este poveste. Profesorul face demostratia pe tabla si la sfarsit intreaba studentii: Ati inteles? Studentii raspund onest: Nu.
Profesorul sterge tabla, reaia demonstratia si la sfarsit intreba: Ati inteles. Studentii raspund: Nu.
Pentru a treia oara, profesorul calm, sterge tabla mai face inca o data demonstratia si la sfrasit intreba: Ati inteles? Raspunsul este iar: Nu... Profesorul raspunde: Am facut de 3 ori demonstratia am inteles pana si eu, iar voi tot nu ati inteles?

Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote