View Single Post
Vechi 20.10.2012, 01:20:54
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si crezi ca fiind asa impovarat, merita sa-ti iei si povara celor ce se intampla aici, pe forum?
Asta, Aline, e deja o alta problema!...

Eu am raspuns, deocamdata, aici, acum, doar nesimtitului Suprem al acestui forum, Bossul fatarniciei si al rautatii forumistilor. Acest refuz de om cunoaste foarte bine cine sunt, cum traiesc, cu ce ma ocup si ce dificultati intampin. De aici imensa lui dovedita ticalosie infernala. Intrucat, ca orice canalie veritabila, acest individ mort sufleteste rasuceste cutitul in os, pe ici pe colo, de cate ori are ocazia... ceea ce mie imi provoaca o repulsie de nespus, dincolo de limitele compasiunii mele, indelung abuzate de bossul.
Ai vazut cum alterneaza nesimtitul citatele din sfinti cu otrava persecutarii semenilor? Ai vazut, oare, multe, nenumarate altele? Ai vazut ce reactii de nevropat are cand nu ii convine ceva? Nici handilaii din Obregia nu se comporta asa. Si stii de ce? Acei oameni sunt sub tratament! Pe cand bolnavul acesta e liber sa bantuie, ca un drac nelegat, pe tot forumul, petutindeni, mereu. Pana cand? Vesnic, se pare, din pacate... (Pesemne, Adminul nu a reusit sa isi dea seama, nefiind foarte atent si nefiind foarte implicat, cu ce fel de om are de fapt de-a face. Imi inchipui cum l-a lingusit, cum l-a periat, ca de-acum il cunoastem bine pe magarul cristiboss, cu totii, daca avem o bruma de onestitate.Ori, poate, sunt si alte pricini pe care doar Domnul le cunoaste, desigur.)

Poate cugeti, te rog, la oportunitatea interventiei tale..., te rog frumos, inainte de orice!

Desi, dupa cum ne stim noi doi, ma tem ca iarasi ne vom intelege prost... Personalitatea are trasaturi ferme, definitorii, dupa care ne tot recunoastem intre noi.
Iar eu ma pricep, vreau-nu-vreau, sa recunosc boli si bolnavi (in mine si in semeni). Nu e un merit personal, nicidecum, aceasta cunoastere. E doar o consecinta fireasca a vietii pe care am ales sa o duc, prin voia/pogoramantul Domnului.

Daca m-am inselat cumva, te rog sa ma ierti.

Last edited by ioan cezar; 20.10.2012 at 01:31:08.
Reply With Quote