View Single Post
Vechi 14.10.2012, 02:55:28
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
P.S. Isi mai aminteste cineva cand unul dintre forumistii mult indragiti a refuzat sa faca parte dintr-un grup de rugaciune pe motivul ca nu se poate ruga impreuna cu unul dintre cei aflati pe lista?
Acum il inteleg inca o data mai bine pe acel forumist si, desi nu mai scrie pe forum de-o vreme, sper ca totusi citeste si primeste acum multumirile mele pentru marturisirea aceea publica. Ar fi trebuit sa luam cu totii aminte!
Frate Cezare, stii cum scapi de aceste tulburari? Reprima-ti repulsia si spune de cate ori iti aduci aminte, dar mai ales atunci cand te rogi pentru sanatatea copiilor tai - "Doamne, da-i sanatate, intelepciune si mantuire robului Tau, Cutare, si iarta-ma pe mine nevrednicul ca iar m-am lasat tulburat, in loc sa inteleg ca toti suntem rodul mainilor Tale. Iar daca eu inteleg aceste lucruri, iar el nu, nu el e de vina, ci eu, Doamne. Macar el are o scuza fiindca NU PRICEPE, dar eu ce scuza am cand pe toate le fac din mandrie si proprie vointa? Iti multumesc, Doamne ca mi-ai scos in cale astfel de oameni prin care sa ma pot indrepta eu, pacatosul si mai ales ca Tu chiar vrei ca eu sa ma mantuiesc, dar eu indaradnicul, ma tot razvratesc impotriva oranduielilor Tale!"...
Si inca ceva frate Cezare... Acel forumist "te citeste" cu drag de fiecare data si... inca mai scrie!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote