View Single Post
Vechi 13.10.2012, 20:48:22
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Asta de unde ai mai scos-o?
Tu ai fost de la inceput invatat? Te-ai nascut asa?
Iar daca acum te socoti bine infipt in solul dreptei credinte, ai uitat oare ce debitai in trecut?
Si oare tu esti Lumina care iti da oarecare sanse de intelegere?

Cei ce sustin evolutionismul (cel putin deocamdata, macar ca or fi oameni tineri si inca nu s-a ostoit trufia tineretii in ei, iar soarele intelepciunii poate ca inca nu s-a ridicat suficient) s-ar putea sa aiba o inima si o vietuire mai curata decat fariseii care imbatrinesc in rau, in ura si desconsiderarea semenilor, dar care sustin creationismul.
Am spus asta pentru ca desi scriam pe tema asta tu tot spuneai ca nu da nimeni niciun argument si ca cele evolutioniste sunt evidente, desi nu era niciun mesaj despre asta.
In legatura cu invatatul, am si spus asta. Eu m-am adresat in general lui Eugen, nu tie.
In rest sunt de acord doar cu faptul ca cine sustine ceva gresit se poate schimba in viitor, altfel ar fi vorba doar de acelasi pietism, nu conteaza ce credinta ai, important e umanismul.
Ceea ce tu nu poti vedea e ca cei ce sustineau evolutionismul cautau sa impuna acea conceptie, nu doar sa o afirme. Si tu spui ca de ce am raspuns si nu am acceptat acea conceptie, nu o sa fac asa ceva.