View Single Post
Vechi 13.10.2012, 09:13:55
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Aduc mulțumire lui Dumnezeu și Cuvioasei Maica noastră Paraschiva că m-a învrednicit să ajung și anul acesta în zilele praznicului și să mă închin Sfintelor Moaște. Bucuria este de fiecare dată aceiași, e ca ți cum ai merge să vezi și să îmbrățișezi pe cineva foarte drag. M-am rugat pentru voi și am pus pomelnice cu sute de nume ale celor cunoscuți și necunoscuți.Dacă nu vă este prea greu pomeniți-mă și voi pe mine păcătoasa Dorina.
Nu am făcut poze deoarece am constatat că preocuparea pentru a prinde cele mai bune imagini dăunează stării de rugăciune și atrage privirile celor din jur.
Multumim din suflet ca v-a invrednicit Domnul sa ajungeti cu bine si sa carati atatea pomelnice si acatiste pt persoane pe care nici nu le cunoasteti!
Este un ajutor incredibil pt cei care nu pot ajunge din diverse motive.
Va multumim si Domnul sa va ocroteasca!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote