View Single Post
Vechi 10.10.2012, 23:07:50
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Frate Cezare, iar nu esti consecvent. Iarta-ma fiindca par ca stau cu lupa pe tine, desi stie Dumnezeu ca nu-i adevarat, dar chiar daca pe alocuri impartasesc aceleasi pareri cu tine, nu sunt totusi de acord cu reactia ta. Fiindca atitudinea ta este amplificata tot de sensibilitate, duritate, lipsa de rabdare si intelegere fata de cei mai "slabi" decat noi. Maica Siluana spunea la un moment dat "Spune-mi cum vorbesti despre femei, ca sa-ti spun ce fel de barbat esti!" Nu-i corect sa generalizam. Daca o femeie, la o suparare, ar incepe cu ce stim si mai ales cu ce nu stim noi despre barbati (adica nu numai "toti barbatii e porci" ca in general cu asta suntem si noi de acord)... probabil am considera ca acea femeie are o problema... La tine ceva nu "se aseaza" chiar corect in pagina cand spui

Dupa care minunata ta semnatura

Iarta-ma, frate, si nu ma intelege gresit. Vreau numai sa-ti spun ca din exterior, mesajul tau nu se deosebeste cu nimic de al acelor persoane, din punct de vedere ortodox, mai ales cand vorbim despre greata si detestare... Ma intreb ce oare le-a facut pe anumite sfinte cuvioase sa paraseasca lumea cu ale ei si sa aleaga pustia? Oare dispretul fata de barbati? Oare greata?
Mult timp mi-am atras antipatie in momentul cand ziceam cuiva ca nu e bine sa spuna "Am pretentia ca...", sau "Merit macar atata lucru!" Suntem ceea ce suntem, fie ca meritam sau nu, cat despre "pretentie", ce sa mai vorbim?...
Pai tocmai din acest motiv am pus si semnatura: pentru cazurile cand mi-o ia iritarea pe dinainte si imi acopera mesajul...
Fiind, asadar, constient ca uneori imi ies din pepeni. Ce sa fac..., mai am de lucru inca.
Multumesc pentru apostrofare! O primesc cum se cuvine sa fie primita mustrarea de la frati in credinta si nevointa crestina. Cu recunostinta, adica.
Reply With Quote