View Single Post
Vechi 10.10.2012, 11:12:54
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Orice sectar poate sustine ca perspectiva lui este "integrala" iar a celui care nu e de acord cu ea e .."partiala".
Ne-sectarii susțin altceva? Chiar eticheta de "sectar", "eretic" și "căzut de la Adevăr", aplicată celorlalți dovedește că au imagine prea bună despre ei înșiși ca depozitari ai Adevărului "integral".

Citat:
Si care ar fi fostul sa-ti dovedesc tie ceva in acest sens?
"fostul"? Probabil "folosul"... Folosul ar fi al tău, să dovedești că "nu e o ipoteză", ci chiar un adevăr așa cum lăsai să se înțeleagă. Mie nu-mi folosește la absolut nimic, căci eu cunosc forumurile adventiste și știu cum stă treaba cu banările.

Citat:
Nu stiu in ce masura s-au mai schimbat regulile acum
Q.E.D.

Citat:
dar de ex. pentru atacat autoritatea dnei White primeai ban cel mai rapid
Puteai găsi un exemplu mai credibil, l-ai ales pe cel mai nefericit. Probabil vei folosi aceeași scuză convenabilă pentru a nu prezenta dovezi (forum/user "banat", etc.).

Citat:
Haha, un adventist ecumenist.
Am vazut-o si pe asta.
Hehe, nu mai da reply-uri la ore târzii! Sunt un adventist tipic anti-ecumenist.

Citat:
Pai sa mai zici "de la White citire" ar fi chiar ridicol
Eu zic că deloc. Chiar am avut intenția să deschid un topic legat de afirmații inedite ale Ellenei White (neregăsite în Scriptură) ce se găsesc și în scrieri patristice; însă sunteți absolut nepregătiți pentru așa ceva.

Citat:
Ce poti sa discuti cu un adventist pe marginea Scripturii daca nu te poti intelege cu el nici macar in privinta a ceea ce este somnul de exemplu?

Un exemplu banal dar sunt multe altele prin care ajungi destul de rapid la concluzia ca nu exista un minim de baze comune pentru un dialog teologic.
Iar un exemplu nefericit... Privitor la somn (din punct de vedere științific) chiar n-am avut niciun comentariu. În permanență am arătat că nu trebuie să suprapunem toate elementele definitorii ale somnului peste termenul comparat: moartea. Serios Aline, puteai găsi alt exemplu, că ai de unde...

Last edited by osutafaraunu; 10.10.2012 at 11:14:59.
Reply With Quote