View Single Post
Vechi 09.10.2012, 16:57:55
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ai dreptate, UNNOOM. Mi-ai facut o analiza psihologica perfecta (desi ma mir de atata atentie).
Cea mai elementara forma de manipulare: nu poti acuza pe cineva care se acuza singur! Apropo nu ti-ai gasit omul potrivit pentru a-l lauda (asa ca sa-mi arat si eu vanitatea fiindca imi place place place)! Am ascultat o povestire dintr-un pateric (nu stiu care, Sirian sau Egiptean) ca carei morala era urmatoarea: sa fi ca un om mort in fata laudei si a criticii (adica indiferent in modul extrem)!

Discutasem mai demult despre esenta ortodoxiei. Eu sunt un om fara religie (dupa cum am scris mai sus), un fel de ateu-agnostic... Am abordat ortodoxia cu niste prejudecati dar ma socat esenta ei (pe care nu pot sa o descriu in cuvinte). Este fantastic modul in care ortodoxia te ajuta sa te cunosti...: iti pune oglinda in fata si iti arata cel mai mare dusman! Neoprotestantii trebuie sa puna mana pe pateric!

Citat:
Īn prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Acum stii cu cine ai de-a face. Tu vezi sa nu fii ca mine.
Nu stiu cu cine am a face si nici nu vreau sa stiu! Insa stiu ca am a face cu proiectia eului tau pe acest forum (atat cat vrei sa arati sau esti sedusa sa arati)! Ceea ce arati e mult mai putin decat ceea ce poti (imi place sa fiu subtil... dar trebuie sa recunosc ca nu te pot intrece... nu ma pot pune cu o femeie la capitolul asta)!
Reply With Quote