Citat:
În prealabil postat de Raoul
Pe bune,esti de rasul lumii!Altii au facut inconjurul lumii si tu zici ca pamantul e plat. Doamne,mare ti-e gradina!
|
Da Raoul,
Am observat cum în mod constant o parte dintre cei ce-mi răspund sînt de-a dreptul contrariați de ridicolul în care am ales să mă postez. Cum este posibil să mă fac eu de rîs în public cu așa un subiect? Să mă arate lumea cu degetul: ia uite, e ăla care crede că Pămîntul este plat... Cum de-mi știrbesc eu imaginea pe care cei ce-au citit sute din miile de postări și-au făcut-o despre mine de-a lungul anilor?
Ei bine fraților, să știți că face bine la spirit să mai scădem din slava lumească, aia deșartă și păcătoasă, pe care de multe ori facem tot ce putem să o creștem pe zi ce trece. E bine să reziști atacurilor repetate cu vorbe grele pe care le primești din partea celor poate mai slabi, dar e rău pentru ei înșiși că-și fac păcate. Mă întristează că din cauza acestui subiect o parte din voi ați avut căderi, de multe ori m-am gîndit să-i scriu adminului să închidă topicul definitiv. Poate că ar fi mai bine la modul general să o facă, să nu mai smintim frații cu așa un subiect de neimaginat mai ales într-un spațiu public cu atîția vizualizatori zilnic.
Doamne ajută.