View Single Post
Vechi 06.10.2012, 23:26:43
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Vreau sa imi vad de treaba linistit in ceea ce priveste intelegerea ortodoxiei (a esentei ei esential).
Ultima data declarai ca scop expunerea punctelor vulnerabile ale adventismului si demascarea metodelor lor de indoctrinare. Iar cand ei (prin persoana lui 99) s-au aparat, atunci tu nici usturoi n-ai mancat... cautai de fapt sa intelegi Ortodoxia si vrei sa fii lasat in pace. Ar trebui sa stii ca daca ataci nu poti fi lasat in pace, asa, pur si simplu. Si sa-ti asumi riscul de a fi aratate si punctele tale vulnerabile.

Daca tot suntem in cautare e bine sa o facem cu sinceritate, altfel nu vom gasi decat amagire. Si esenta ortodoxiei si esenta adventismului sunt cu totul altceva decat icoane, sabat, sau ceea ce discutati voi aici. Faptul ca inca mai discutati la acest nivel arata ca ambii mai aveti mult de cautat...sau ca ambii cautati gresit. Dar, asta e... In lumea aceasta Dumnezeu a lasat drumuri si hatisuri pentru orice cautator, si fiecare gaseste ce cauta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote