:
vsovivivi
Junior Member
"Dragă Eugen,
Tu
pari creștin, ortodox, drept, însă
jignești și
persiflezi Adevărul și susții elucubrațiile științificilor și-i crezi pe ei și ești sigur de ei .. deci nu faci altceva decât să-i
iei de buni pe mincinoșii care s-au crezut mari, iar pe noi care ți-am demon-strat absurdul tuturor teoriilor acelora
ne consideri proști și retardați și creduli și nebuni și medievali.
Cu batjocura și cu ironia nu convingi pe nimeni ci te înșeli mai tare pe tine însuți și te și mulțumești cu înălțarea măririi minciunii părerii tale că tu nu știi dar lauzi părerile altora
Oare nu ți-ai dat seama că și noi am făcut facultăți și suntem la curent cu tot ce susțin oamenii de ''știință''? Dacă nu m-ar fi luminat Iisus Hristos ce crezi că aș susține acum?
Pe acest topic, dacă ai fi avut răbdare să citești și nu doar să te arăți știutor fiindcă-i crezi prea aușor pe alții care s-au dat mari fiindcă au născocit modele și explicații fanteziste și le-au numit știință demon-strând teoriile lor absurde cu experimente interesante însă trăgând concluzii absurde, ai fi putut avea
un început de smerenie și te-ai fi îndoit mai mult de ei și de teoriile lor în loc
să te îndoiești de noi și de Dumnezeu care nu minte și n-a mințit pe nimeni afară de minciunile cele frumoase care tăinuiesc tainele cele sfinte pentru ca să nu cădem în slava deșartă proprie și de la oameni sau draci.
Nu ai dumneata Adevărul și nici ei, ci
Calea spre Adevăr este scrisă în scripturi și imediat ce vei înceta să negi trufindu-te ți se va deschide posibilitatea cunoașterii lui Dumnezeu și Acela te va călăuzi în tot Adevărul spre bucuria priceperii Creației și a înțelepciunii ei și a Creatorului căci Bun este Domnul.
Vai lor și vai tuturor celor ce-i cred pe ei și-i urmează căci
toți sunt niște rătăciți rătăcitori ce-și pierd toată Viața.
Scriptura și Harul vă va face liberi în Dumnezeu... căci o să vă scape de iadul oamenilor de știință vicleni și neputincioși și răi și profitori și desfrânați și hulitori și lacomi și urâcioși și pismași și cretini până la urmă."
Subscriu asertiuneii tale pe care o consider pertinenta si elocventa !