View Single Post
Vechi 04.10.2012, 17:33:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Daca toata lumea ar gandi la fel, nu am mai fi putut asculta-o pe Celine Dion, al 7. copil, nascut intr-o familie, in care tatal se spetea muncind pentru toata familia, conform spuselor mezinei familiei. Doar un exemplu din multele.
La o familie din asta poti gasi N de alte exemple de familii care ar fi trebuit sa se opreasca mult mai devreme, unii mai cinici ar putea zice chiar si inainte de primul copil.

A face multi copii nu este in sine reteta fericirii si nu e un sfat care toti ar trebui sa si-l insuseasca.

Cred ca mai degraba sa vezi pe cineva cu putini copii dar cu o educatie excelenta si sa-ti para rau ca n-au facut mai multi asa decat sa-i vezi cu multi copii si sa te intrebi de ce n-au stiut sa se opreasca mai devreme.

Pe de alta parte, daca e sa o luam si atfel, de ce sa nu-i fericim pe tigani?

Nu am auzit sa faca avorturi, fac multi copii, chiar daca n-au cu ce sa-i intretina, ca mila se gaseste, slava Domnului, daca sunt dati afara pe usa, intra pe geam, iar daca nu li se da, se servesc si singuri.
Un popor supravietuitor, descurcaret, cu curaj, tupeu si mai ales rar in ziua de azi: uniti.

Ar trebui sa-i avem ca model, nu?

Last edited by AlinB; 04.10.2012 at 17:37:42.
Reply With Quote