Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 01.10.2012, 20:58:37
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul

"Zis-a Domnul: Precum voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi asemenea. Și dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată puteți avea? Că și păcătoșii iubesc pe cei ce îi iubesc pe ei; și, dacă faceți bine celor ce vă fac vouă bine, ce mulțumire puteți avea? Că și păcătoșii fac același lucru; și dacă dați împrumut celor de la care nădăjduiți să luați înapoi, ce mulțumire puteți avea? Că și păcătoșii dau cu împrumut păcătoșilor, ca să primească înapoi întocmai. Ci iubiți pe vrăjmașii voștri și faceți bine și dați cu împrumut fără să nădăjduiți nimic în schimb, iar răsplata voastră va fi multă și veți fi fiii Celui Preaînalt, că El este bun cu cei nemulțumitori și răi. Fiți milostivi, precum și Tatăl vostru milostiv este."

(Luca 6, 31-36)

PREDICA LA IUBIREA VRAJMASILOR - poate cea mai greu de realizat , dar nu imposibil ! ! ! VIZIONARE PLACUTA SI DE FOLOS !
De mare ajutor in dobandirea iertarii , este fara indoiala rugaciunea , legatura permanenta cu Dumnezeu , caci cine ne poate lnvata mai bine IERTAREA , decat CEl vesnic IERTATOR si MILOSTIV :"
Prea Sfanta Treime, sufletul meu striga la Tine sa ma ajuti in a invata sa iert si sa primesc iertarea fara de care nu vom intra in iubire. Doar Tu ma vezi cat ma mint atunci cand spun ca am iertat si ca iubesc cu adevarat. Dar atata timp cat tin minte raul nu fac decat sa ma amagesc. Prea Sfanta Treime primeste rugaciunea mea si slava Tie pentru toate."
Iata un frumos ACATIST AL IERTARII , pe care va invit sa-l citim in clipele de liniste , bun tamaduitor sufletelor noastre - Doamne ajuta !+