View Single Post
Vechi 01.10.2012, 19:44:18
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
a) "dovezile" si "argumentele" dumitale teologice sunt la nivel de copy-paste (majoritatea sunt la nivel de "catehism"), fara a intelege "mesajul" ci doar "litera" in (majoritatea) "lucururilor cu anevoie de inteles".
b) dovezile si argumentele dumitale din punct de vedere stiintific sunt elucubrante. Pseudo-stiinta pe care o promovati dvs este ridicola, ilara si iritanta pentru comunitatea stiintifica.
Eugen, tu nu scrii nimic, tu doar ai dat niste citate la inceput din sfinti, interpretate dupa cum ai vrut, in unele nefiind vorba nici macar ca aluzie de evolutionism. Tu in orice citat vezi evolutionism, ai capatat o obsesie pentru ratacirea asta. Nimic, nici macar un scurt argument nu ai dat din stiinta. Probabil pentur ca nu mai aveai niciun argument ai inceput sa nu mai raspunzi la mesaje si sa repeti tot timpul o lista, nu scrii nimic. Spui ce spune orice ateu, ca oamenii de stiinta stiu adevarul, au diplome, dar tu nu stii dai niciun argument? Scrie de ce sunt gresite argumentele mele, nu doar afirmatii fara acoperire.
Citat:
Argumentele si dovezile dumintale oare sunt acceptate si in alta parte decat pe forum, unde viata virtuala a unora este cam tot ceea ce au? Ai putea sa le sustii public (conferinte, carti, emisiuni, colocvii... nivel universitar)? Iata intrebari care dau de gandit sau ar trebui sa dea?

Pe de alta parte nu am jignit pe nimeni, nu m-am comportat violent...
Dumneata prin afrimatiile tendetioase sustii comportamentul violent al unora fata de mine... si evident ca efectul si raspunsul meu este acelasi ca si in cazul initiatorilor violentelor virtuale.
Interesant sa spui asta, dupa ce tu l-ai aprobat si incurajat pe userul catolic cand ma ataca. Atunci nu te supara nimic, nu-i asa?
Eugen, trezeste-te, daca te apuci sa-i spui unui preot din Romania de evolutionism nu stiu sigur daca mai vrea sa te spovedeasca. Evident ca as putea sa le sustin public, din moment ce orice preot ar spune acealsi lucru. Chiar tu ai dat din greseala si lucrari ale unor preoti si teologi romani care scriau impotriva evolutionismului, ce-i cu tine de negi tot?
In legatura cu mediul stiintific, ce s-a intamplat pe forumul de stiinta? Ai fost banat de mai multe ori, ultima data ai primit o banare de trei luni, de aceea ai avut mai mult timp sa scrii pe acest forum. Eu nu am vrut sa intervin pe forumul de stiinta, desi nu eram de acord deloc cu ce scrii acolo, ca sa nu iti creez neplaceri mai mari. Dar uite ca tu nu te-ai jenat din cauza asta si apoi tot tu esti suparat ca nu ti-am luat eu apararea cand esti atacat.
Te-am sfatuit si pe privat, du-te la duhovnic si spune-i ce crezi si mai ales ca tu nu doar ca asa crezi, dar si propovaduiesti si incerci sa impui acele absurditati.
Citat:
P.S. Nu voi continua polemica inutila din motive lesne de inteles...
Desigur, pentru ca nici pana acum nu ai avut vreun argument, iar lista nu o poti repeta la infinit.

Last edited by catalin2; 01.10.2012 at 19:46:43.