Subiect: ce e de facut?
View Single Post
Vechi 19.10.2007, 17:34:28
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuda
acesti preoti apartine vin (?!?!) din cartierul militari din bucuresti
am inteles ce-ai vrut sa spui ... din greoaia ta exprimare... am fost nevoita sa citesc si sa recitesc mesajele tale de vreo 3-4 ori ca sa le inteleg... nu spun asta ca sa te acuz, ci ca sa intelegi ca nu doar asturd e nemultumit de felul in care scrii. cu chiu, cu vai, prescurtarile le-am inteles, dar in multe situatii am fost nevoita sa deduc din cauza exprimarii... si probabil aceasta ar fi cauza pt care ai impresia ca n-am inteles.

desi tu esti cea care nu mi-a inteles raspunsul...

faptul ca nu ti-am raspuns la intrebare e altceva... si nici nu am de gand... eu, un oarecare forumist, nu sunt in masura nici sa dau sfaturi unei intregi parohii si nici macar sa gasesc o posibila solutie la care, cu siguranta, s-au gandit multi care sunt in domeniu si stiu mai multe.

si, cu siguranta, nimeni de pe forum nu-ti va da un raspuns multumitor pentru simplul fapt ca cei capabili s-o faca nu stau pe forum.
de aceea cer ori stergerea, ori inchiderea topicului.

eviti sa dai numele satului (chiar si pe privat) spunand sa ma asigur ca nu e zvon(unde, cum sa ma asigur?!) si sa nu mai acuz... desi multe din afirmatiile tale ori sunt ambigue, ori sunt de neinteles.
noi nu mai putem crede orice avand in vedere nenumaratele zvonuri aberante care au iesit despre Biserica noastra, in general, si pt care multi s-au batut cu pumnul in piept ca e adevarat...

nu o lua ca pe o acuzatie, ci ca pe o explicatie pe care te rog, macar din respect, sa o intelegi.
Reply With Quote