View Single Post
Vechi 28.09.2012, 22:48:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Dragos, tie iti place sa iei toata lumea in raspar. Adesea o nimeresti, dar Dar uneori te cam grabesti.
Eu vorbesc oarecum din experienta, pentru ca predau religia, ce-i drept, nu in Romania. Imi amintesc ca unul din sfaturile inspectorulul nostru (care are multa intelepciune si este serios) a fost sa ne creem singuri materiale, sa nu folosim materiale imprumutate, fara sa le adaptam.
Intelept, serios, dar credincios?
Inteleg ca vrea sa va stimuleze creativitatea, dar cum ramane cu bietii copiii?
Masa de manevra (exercitiu)?

Citat:
Eu nu am zis sa predam orice si oricum, ci cu materiale serioase, create de noi.
Are mare incredere in voi, fara exceptie sau nu-l prea intereseaza cum se reflecta handicapurile de intelegere a fiecarui profesor in ceea ce primeste efectiv utilizatorul final (copilul?).

Sau poate doar vrea sa justifice lipsa unui manual, pedaland pe partea cu creativitatea profesorilor?

Citat:
Nu sunt nici impotriva predarii despre iad (chiar astazi s-a intamplat sa zic ceva la scoala despre existenta iadului, de altfel).

Citat:
Dar sunt si eu impotriva ideii de a prezenta iadul ca pe o pedeapsa sau in mod naiv.
Pe mine m-ai facut curios.
Cum l-ai prezenta, facand apel la indemnurile de "free thinking" care ziceai ca le-ai primit?
Reply With Quote