Citat:
În prealabil postat de Fani71
Dragos, tie iti place sa iei toata lumea in raspar. Adesea o nimeresti, dar Dar uneori te cam grabesti.
Eu vorbesc oarecum din experienta, pentru ca predau religia, ce-i drept, nu in Romania. Imi amintesc ca unul din sfaturile inspectorulul nostru (care are multa intelepciune si este serios) a fost sa ne creem singuri materiale, sa nu folosim materiale imprumutate, fara sa le adaptam.
|
Intelept, serios, dar credincios?
Inteleg ca vrea sa va stimuleze creativitatea, dar cum ramane cu bietii copiii?
Masa de manevra (exercitiu)?
Citat:
Eu nu am zis sa predam orice si oricum, ci cu materiale serioase, create de noi.
|
Are mare incredere in voi, fara exceptie sau nu-l prea intereseaza cum se reflecta handicapurile de intelegere a fiecarui profesor in ceea ce primeste efectiv utilizatorul final (copilul?).
Sau poate doar vrea sa justifice lipsa unui manual, pedaland pe partea cu creativitatea profesorilor?
Citat:
Nu sunt nici impotriva predarii despre iad (chiar astazi s-a intamplat sa zic ceva la scoala despre existenta iadului, de altfel).
|
Citat:
Dar sunt si eu impotriva ideii de a prezenta iadul ca pe o pedeapsa sau in mod naiv.
|
Pe mine m-ai facut curios.
Cum l-ai prezenta, facand apel la indemnurile de "free thinking" care ziceai ca le-ai primit?