View Single Post
Vechi 28.09.2012, 21:02:09
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul
Inca un lucru in plus care sa-mi provoace sila cand aud cuvantul "asur".
Dar facand o paralela la ce prostii vorbesc astia - ma gandesc ce simt acei copii de 10-11 ani care li se explica modalitatile contraceptive (avortul steriletul etc) si sexualitatea.
Imi este greu sa mai comentez , avand in vedere ca explicatiile acestora sunt exagerate si lipsite de arugumente... ca sa nu mai adaug superficialitatea acestor indivizi.
Sincer, ASUR-ul vorbeste frumos, dar nu face asa mult pe cat zice. Singurul subiect pe care l-am vazut pe site-ul lor era despre cum Catedrala e pe bani publici(cam asta e tot ce ne reproseaza organizatiile atee in general, ca in rest nu prea au ce zica in partea asta din lume). Ma rog, cica ar ajuta scolile, cei drept cu nu stiu ce cretinatati de concursuri cu evolutionismul. Iar in privinta AUR-ului lui Cernea, aia sunt mai tacaniti ca astia(la inceput erau o singura organizatie).

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Eu sunt cam impotriva ideii de manual de religie. Nu mi-ar place sa am manuale de-a gata (eu predau in Belgia) desi poate ar fi mai usor din anumite puncte de vedere.
Si, alt punct de vedere: daca am avea manuale, cred ca am fi si mai mult tinta atacurilor atee. Si asa nu ne este prea usor sa predam religia in scolile laice.
ora de religie se face in Belgia?