Subiect: Sfintii Zilei
View Single Post
Vechi 25.09.2012, 18:52:10
-radu-'s Avatar
-radu- -radu- is offline
Member

Data înregistrării: 19.02.2012
Locație: Oradea
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Probabil voi plictisi pe unii care au mai vazut si altadata recomandarea mea catre invataturile lui. Tot ce am gasit si am putut inregistra MP3 din Sf Siluan (si catre care fac trimitere in semnatura mea) ascult in orice imprejurare, iar acest citat la fel ca multe alte fragmente, ma umple de nadejde si bucurie. Tocmai de aceea eu l-am numit un Sfant fara egal. Pentru ca nici un alt sfant nu reuseste sa te apropie atat de mult de ceea ce ar trebui sa devina orice crestin. El ARE acea caldura si blandete pe care sunt convins ca insusi Mantuitorul o avea atunci cand predica multimilor.
Mă folosesc de acest prilej pentru ați mulțumi pentru înregistrările la care faci trimitere în semnătură, eu le-am ascultat mai demult și mi-au plăcut foarte mult. Între timp am mai și citit câte ceva, însă ultima carte (între iadul deznădejdii ...) am lăsat-o neterminată, din lipsă de timp, dar și pentru că mi s-a părut de un nivel mult prea înalt pentru mine și m-am îndreptat către lecturi mai de începători. N-am să deznădăjduiesc însă - așa cum învață sfântul - și am să reiau lectura de unde am lăsat-o, măcar pentru blândețea și căldura care se simt în fiecare pagină. Poate, poate, se mai prinde ceva. :)
Reply With Quote