View Single Post
Vechi 25.09.2012, 09:50:12
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Pertinenta interventia ta , de bun simt , dar mare pacat ca intervi atat de rar in astfel de discutii . Nu , omule , greata si alergie , au unii oameni precum asa zisul Eugen7 , sau cei asemenea lui , care prin cuvinte poleite in citiri copiate de ici colo , ii privesc cam pe toti cu aroganta si dispret , intr o mandrie maladiva in faza terminala .
Doamne ajuta !
Pentru Eugen evolutionismul teist a devenit un punct central al credintei lui. Inca de la inceput a dat citate false din sfinti, i-am aratat ca sunt gresite. De aceea a ajuns sa dea doar o lista de carti, care s-a tot subtiat, pentru ca am aratat ca unele din ele chiar combateau evolutionismul, nu il sustineau cum spunea el. Probabil nu le citise nici el.
A ramas la baza cartea lui Kalomiros, o carte falsa, scrisa de un ortodox devenit stilist. El (Kalomiros si cei ce l-au copiat) da citate din sfintii Vasile cel Mare, Ioan Gura de Aur si altii, in care s-ar dovedi ca acestia sustineau un evolutionism teist. complet fals, am dat citatele in care scrie ce sustin acesti sfinti si interpretarea lor la Facere.

Last edited by catalin2; 25.09.2012 at 11:23:53.