View Single Post
Vechi 24.09.2012, 13:51:57
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Pe de altă parte, ceea ce dumneavoastră percepeți ca pe un atac la propria persoană nu are, de fapt, nimic de a face cu persoana dumneavoastră și nici măcar nu vi se adresează.
Minti, ca intotdeauna, cum nu mi se adresa mie mesajul ironic in care aberai cu privire la limba romana? Si e a nu stiu cata oara cand ma ataci degeaba de aproape doi ani de cand sunt pe forum, profitand ca nu doresc sa ma cobor la nivelul tau de agresiune. Si intodeauna nu stii despre ce vorbesti, doar din rautatea pe care o ai. Pentru ca te-ai obisnut cu ea si o practici tot timpul nici nu mai faci vreo deosebire.
Intrebarile tale sunt intotdeauna viclene, fariseistice, ca sa domini si sa iti impui conceptiile. De aceea nu vreau sa iti raspund de obicei, pentru ca urmeaza alte intrebari si tot asa, discutiile cu tine se continua pagini intregi degeaba. Dar pentru ca stiu ca o sa fii agresiv in continuare, si sa tot intrebi la infinit culminand cu setul de intrebari da sau nu de vreo cinci ori, spun doar ca am facut studii si in inginerie.
Acum du-te si troleaza pe alt topic (ideal ar fi pe alt forum) si lasa-ma cu aberatiile tale, ca ma mai satur si eu sa iti tot raspund la tampenii.