View Single Post
Vechi 24.09.2012, 13:26:31
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Hai Erethoarne, ca m-am saturat de aberatiile tale pe care le tot deversi de cand am intrat pe froum, tot cautand sa ataci cu ceva. De fiecare data te faci de ras dar nu te inveti minte, continui pentru ca asta e firea ta, rautacioasa. Am mai spus ca eu in general cred ca toti oameni, am cunoscut doar doi oameni la care am vazut rautate gratuita, unul era un ateu din Timisoara, si altul e un fost ateu, Erethorn.
Daca nu ai nimci de zis la subiect du-te si paraziteaza alt topic, ca oricum nu scrii niciodata nimic, iti arati doar rautatea.
V-aș ruga să vă controlați limbajul.

Pe de altă parte, ceea ce dumneavoastră percepeți ca pe un atac la propria persoană nu are, de fapt, nimic de a face cu persoana dumneavoastră și nici măcar nu vi se adresează.

Remarcile mele erau adresate altor cititori ai thread-ului, astfel încât aceștia să realizeze că nu aveți nici o competență reală pe tărâm științific și astfel să evităm ca ei să vă confunde cu o autoritate în domeniu.

După cum vedeți, scopul este pur altruist. De altfel, dacă doriți, aveți posibilitatea să demonstrați că nu am dreptate, răspunzând la întrebarea pe care v-am adresat-o deja: Care este titlul ultimei cărți științifice pe care ați citit-o ?

Vedeți dumneavoastră, este o chestiune de bun simț elementar ca, într-un domeniu pe care nu-l stăpânești temenic, să exprimi doar opinii. Însă dumneavoastră, vorbind despre domenii pe care în mod evident nu le stăpâniți, aveți pretenția de a exprima adevăruri. Formulările dumneavoastră sunt întotdeauna categorice, ba mai mult, vă auto citați cu expresii de genul "am arătat", "am analizat" etc...

Pe userii care nu vă împărtășesc opiniile îi tratați cu condescendență și aere de superioritate, de obicei criticându-i pentru faptul că nu achiesează la "demonstrațiile" dumneavoastră, cu expresii de genul "nu ai înțeles", "mă bucur că începi să-ți dai seama", "observ un progres imbucurator, se pare ca ti-ai dat seama" etc., chiar și atunci când este de domeniul evidenței că au argumente pertinente.

Last edited by MihaiG; 24.09.2012 at 13:43:52.