View Single Post
Vechi 24.09.2012, 13:18:45
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Trebuie să-l înțelegeți...

Dumnealui recunoaște că n-a citit nicio carte catolică, dar se imaginează a fi un mare cunoscător al Bisericii Catolice.

Mă amuză că, din când în când, aduce vorba (de obicei la modul critic) despre Sfântul Augustin, dar am convingerea că nici la sfertul Confesiunilor n-a ajuns.

Cu privire la domeniul științific, aceeași situație. La întrebarea mea, despre câte cărți științifice a citit, n-a răspuns. Dar își imaginează că poate demonta credibil o teorie științifică.
Hai Erethoarne, ca m-am saturat de aberatiile tale pe care le tot deversi de cand am intrat pe froum, tot cautand sa ataci cu ceva. De fiecare data te faci de ras dar nu te inveti minte, continui pentru ca asta e firea ta, rautacioasa. Am mai spus ca eu in general cred ca toti oameni, am cunoscut doar doi oameni la care am vazut rautate gratuita, unul era un ateu din Timisoara, si altul e un fost ateu, Erethorn.
Daca nu ai nimci de zis la subiect du-te si paraziteaza alt topic, ca oricum nu scrii niciodata nimic, iti arati doar rautatea.