View Single Post
Vechi 19.09.2012, 07:05:50
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
In manastiri si in catredralele epicopale "frangerea painii" se savarseste zilnic.
Foarte fain, ca pe vremea apostolilor! Dacă s-ar săvârși și după modelul apostolic, ar fi perfect...

Citat:
Se savarseste, nu se "efectueaza": tu ai ramas tributar sedintelor de partid cu acest "a efectua".
Asta este, ce să-i fac! Sunt născut în secolul trecut ca și odiosul partid, nu în secolele când se соврoшить ședințele de boscorodeală.
Apropos, conform limbii române contemporane, crimele nu "se efectuează", ci se săvârșesc...

Citat:
In Iezechiil 20, 20, "sambetele" trebuie tradus ca "sarbatorile"
Fă contestație și la Sf.Sinod al BOR de la 1914... dacă mai ai cui...

Citat:
"Sarbatorile Mele sfintiti-le, si sa fie semn intre Mine si intre voi,..."
Și dacă tot te apuci de contestații (protestantule!), ia-o ușurel pe fir în ordine invers cronologică:

"și sabaturile Mele sfințiți-le, și să fie ele semn între Mine și voi, pentru ca voi să cunoașteți că Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru."(Iezechiel 20,20 - versiunea Anania)

"Sâmbetele Mele să le sfințiți, ca să fie semn între Mine și voi că Eu, Domnul, sunt Dumnezeul vostru." (Iezechil 20,20 - versiunea Galaction)

"Și Sâmbetele Mele sfințiți-le, și să fie semn între Mine și între voi, ca să cunoașteți, că Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru" (Iezechiil 20,20 - versiunea sinodală 1914)

"Și sâmbetele Meale sfințiți-le și să fie sămn întră Mine și întră voi, ca să cunoașteți că Eu sânt Domnul Dumnezeul vostru" (Iezechiil 20,20 - Biblia de la Blaj 1795)

"Și sâmbetele Meale svințiț, și să fie întru sămn între mijlocul Mieu și al vostru, ca să cunoașteț pentru că Eu sânt Domnul Dumnezeul vostru." (Iezechiil 20,20 - Biblia de la București 1688)

Citat:
Ba da, gasim!
"6.Prin urmare, pentru că unora le rămâne să intre întru odihnă, iar primii cărora li s'a binevestit nu au intrat din pricina nesupunerii lor,
7.Dumnezeu rânduiește din nou o zi, ASTAZI, după atâta vreme rostind El prin David, așa cum s'a spus mai'nainte: ASTAZI, dacă veți auzi glasul Său, nu vă învârtoșați inimile." Evr.4.

ASTAZI este ziua - timpul - ODIHNEI!!!

"28.Veniți la Mine toți cei osteniți și împovărați, și Eu vă voi odihni!" Matei 11.
Tu înțelegi românește? Unde găsești în aceste texte cuvântul "duminică", ba încă "sfințirea duminicii"? Dacă nu ai răspuns la întrebarea mea, mai bine abține-te...

Last edited by osutafaraunu; 19.09.2012 at 07:09:51.
Reply With Quote