Citat:
În prealabil postat de adam000
Te contrazici. Unde exista contradictie, este o lipsa de sinceritate cu sine insasi.
|
Si aratati-mi, va rog, om care poate fi sincer cu el 100% daca eu sunt asa de nesincera cu mine insami.
Citat:
Daca spui ca iti place sa nu puna accent pe haine, este echivalent cu a spune ca iti place sa nu arate bine (sa nu arate ingrijit/aspectuos).
|
A fi ingrijit, dupa cum am mai spus intr-un raspuns anterior, nu inseamna a te imbraca cu multe si felurite haine. 3 haine daca ai si stii sa le pui pe tine si sa fii curat inseamna ca poti fi ingrijit...cunosc ceva oameni care au o situatie modesta, nu au multe haine si totusi sunt mai ingrijiti ca altii care au si timp si posibilitate. Sper ca de data asta m-am facut inteleasa.
Citat:
Aceasta afirmatie este opusul celor anterioare (le neaga - practic aproape afirmi ca nu sint adevarate anterioarele) - te-ai mintit pe tine? de fapt ti-ai dori un fat-frumos!
|
De ce interpretati pe rand partile aceleiasi fraze si nu o luati ca atare, caci daca nu v-ati dat seama au legatura una cu alta. Dar ca sa va lamuresc, aici am vrut sa arat ca nu sunt persoana perfecta. Nu sunt perfecta, am o doza de ipocrizie in mine si da, poate ca mi-as dori. Dar am anumite experiente in spate din care am invatat sa aleg atunci cand vine vorba de barbati, si nu as alege un fat-frumos fizic (chiar daca l-as vrea) in detrimentul unui om cu un caracter frumos, pe care mi-ar da Dumnezeu sa il vad (adica fat-frumos-ul dat de Dumnezeu).
Citat:
Iar la sfarsit dai si explicatia pt care nu ai curajul sa afirmi si sa urmaresti sa obtii in viata ceea ce de fapt iti doresti (anume un fat-frumos) :
|
Oare chiar trebuia sa despicati firul in patru? Este ca si cum s-ar studia separat textul din biblie "Nu este Dumnezeu!" , ignorand si neanalizand in acelasi context prima parte a versetului "Zis-a cel nebun intru inima sa:"
Citat:
Adica un complex... intrucat impresiile tale sint impresii, adica prin definitie subiective si particulare tie si nu reflecta neaparat realitatea (pot fi doar crediinte ale tale).
|
intotdeauna daca esti langa un om care te critica veti avea impresia ca nu sunteti suficient de bun pentru acea persoana.
Toate bune