Acum 2-3 ani am fost la manastirea Dalhauti sora mea fiind monahie acolo.Intr-o duminica,cand sa vina credinciosii de la slujba la masa,sa manance,eram si eu pe acolo din intamplare ajutand maicile la treburi.S-au asezat la masa,eu observand o femeie cam de 40 de ani in scaun cu rotile impinsa de o alta femeie.Si cum tot ajutam maicile cu vasele observ dintr-o data ca femeia in scaun cu rotile ,dupa ce a terminat de mancat,"gafaia" sau respira adanc.M-am speriat fiind destul de mica,11 ani,si auzind-o ,sora mea m-a atentionat si mi-a zis sa plec repede de acolo direct in camera.Eu fugind in chilie stateam si ma gandeam despre ce e vorba,ce s-a intamlplat,de ce m-a alungat.Dupa un timp vine si sora mea si mi-a povestit ce s-a intamplat dupa ce am plecat eu.Femeia aceea avea o familie dintre care 3 erau demonizat :ea,femeia de care era impinsa,si inca un barbat.Femeia care era in scaun a inceput sa urle facand ca toate animalele,la urma facand niste sunete de oboseala.Dupa ce am auzit acestea eram extrem de speriata.Nu doream noptile,imi inchipuiam,ma gandeam numai la chestia asta.Parintele mi-a facut niste rugaciuni si dupa aceea m-am cam linistit.Dar a fost atat de socant pentru mine,incat si acum ma mai gandesc,am o teama.Deseori mi s-a spus ca am un suflet slab.Astept sfaturi.
__________________________________________________ __________________________
Cu noi este Dumnezeu.
|