Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Multi sunt frumosi si buni,pana intr-un moment x cand te socheaza cu descoperirile pe care le faci...
A vb despre casatoria perfecta sau partenerul perfect la timpul prezent,nu-mi pare corect.Aceasta perfectiune are nevoie de timp.
Trebuie sa astepti pana la sfarsitul natural al mariajului pt a trage o concluzie dreapta.
Nu aduce anul ce aduce ceasul- proverb romanesc.
Adica degeaba vb despre ei ca sunt soti excelenti acum daca la anul trecem printr-o adevarata tragedie cu sotul+amanta.
Cred ca mai intelept este sa ai o atitudine realista asupra vietii in general fara a baga capul in nisip si a te face ca nu exista murdarii,mizerii,porcarii pe lume.
|
Cine a vorbit despre casatoria perfecta sau partenerul perfect? Eu nu cred sa o fi facut. Ziceam doar ca exista si barbati minunati, cu care te poti incumeta sa duci o casnicie frumoasa, care sa ii duca pe amandoi spre mantuire. Si chiar sa aduca si fericire in lumea asta (in care Imparatia lui Dumnezeu poate fi deja prezenta, asa ne-a spus Hristos, nu?).
Una din calitatile cele mai mari ale unui om care il face un partener de viata bun este sa recunoasca ca nu este perfect si ca greseste. Daca un barbat are aceasta calitate (si o femeie, desigur, dar vorbeam de barbati aici), cred ca poate si evolua, poate si sa se schimbe spre bine, poate si sa nu cada in greseli mult mai grave.
Sigur, nu suntem nici unul feriti de esecuri si dezamagiri. Dar de ce sa le punem inainte?