Citat:
În prealabil postat de anna21
Am o prietena divortata anul trecut. Ea este mexicana, imigranta, modesta, harnica. Foarte harnica si inteligenta. Este avocata.
El (caucazian - mentionez pt ca multi judeca omul dupa culoare) nu a reusit sa intre la aceeasi facultate, a schimbat zeci de locuri de munca (el isi dadea cu usurinta demisia), pana la urma nu a mai lucrat deloc si ea il intretinea.
El se imbraca foarte atent si elegant. La scoala in care mergeau copiii nostri, mamicile (majoritatea divortate) erau foarte interesate de misteriosul barbat intotdeauna atat de aranjat, sociabil, manierat.. Au aflat ca este fostul sot al prietenei mele si s-au strans grup in jurul ei.
Ele: "Avem o curiozitate: ce profesie are fostul tau sot? L-am vazut de atatea ori si ne tot intrebam. Ea crede ca este arhitect, pt ca are un look de artist. Eu cred ca este doctor sau avocat pentru ca pare autoritar.. Chiar ne gandeam sa pariem"
Prietena: " Este chelner part-time"
(nu mai scriu concluzii)
|
Povestea asta lasă pe seama imaginației noastre o continuare posibilă.
Iată o variantă:
Una dintre "ele": Wow, ce sexi, m-aș duce și eu să gust ceva servit de el. Poate am șanse la "specialitatea casei", dacă mă organizez în așa fel încât să "nimeresc" în intervalul de "happy hour".
Alta dintre "ele": Am simțit eu că-i diferit de carieriștii ăștia plictisitori și insensibili cu care ne-am măritat ca proastele, doar ca să ajungem apoi abandonate ca niște piese de mobilier demodate. Dacă nu-l obsedează cariera, nu-i mai rămâne decât amorul. Romeo, ești al meu!