11.09.2012, 20:25:01
|
|
Puterea celor 40 de Sfinte Liturghii și Parastase
citeste aceste articole,e prea mult sa pun pe forum: Puterea celor 40 de Sfinte Liturghii și Parastase
ROLUL CELOR PATRUZECI DE SFINTE LITURGHII
Acatist ptr. cei adormiti
Rugaciune pentru cei adormiti
Acatist pentru cei adormiti(audio)
Puterea celor 40 de Litughii este mare si rugaciunea particulara ptr. sufletul celui adormit ajuta f.mult. Nu absolut toti se vor mantui, dar asta nu inseamna ca nu se poate. Cei cu pacate mai mici se pot scoate din iad prin aceste Sfinte Liturghii, rugcaiunea particulara,milostenie. Au fost si cazuri in care un Sfant s-a rugat mult ptr. mantuira unui pagan decedat si Dumnezeu i-a ascultat ruga si l-a mantuit pe acel pagan. Dar, nu este o regula generala.
Dupa cum ai descris tu situatia, eu cred ca mama ta s-a spovedit sincer, mai ales ca si-a cerut iertare de la toti si etc. Dar sa faci si tu tot ce poti, cele 40 de Liturghii,rugaciune,milostenie,pomenirea ei la psaltire etc.
Si bunicul meu s-a spovenit pe patul de moarte, a fost un om bun asa, dar avea doua mari patimi: betia si femeile. A facut cancer, apoi s-a spovedit si impartasit pe patul de moarte, i s-au facut parastasele, Liturghiile etc. si eu sper si am credinta ca Dumnezeu l-a iertat.
|