Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Măi Iustin, eu cred că ai venit nervos de la războaiele de pe celelalte topicuri și ai uitat să lași bâta la ușă când ai intrat aici....
Ați auzit fetelor, fuguța la rugăciune ca să activați magnetul! Nu mai căutați motive imaginare pentru întârzierile înregistrate în istovitorul proces de căutare a marii iubiri.
!
|
:))
Si nu numai rugaciunea ,dar si maslul.
E o treaba prea serioasa , ca sa ajunga flerul propriu si cateva kilograme de rimel
Viata in general e un lucru serios , iar Dumnzeu are umor , si atunci cand esti mai singur,atunci apare darul Sau,ca sa te miri mai mult,si,coplesit,sa aduci slava.
Doar mai tarziu cand te gandesti,mai,dar ce am facut eu ca sa merit,iti amintesti de rugaciuni,si totul se lumineaza
Dumnezeu nu e asa departe de noi,el e parte din viata noastra,si stie ce avem nevoie.
Uritenia e relativa,ca si frumusetea .Increderea in noi ,in experienta noastra e iarasi relativa . Chipul trece, bunadispozitia se stinge ,inteligenta se ramoleste.
Un singur lucru ramine ,credinta ,aceatsa niciodata nu va ramine neindestulata
Cei ce emit credinta in jurul lor ,pina la urma atrag pe cine trebuie sa atraga .Asa se explica ca fete aparent urite isi gasesc jumatatea,si au mai mult 'noroc' decat cele frumoase.Credinta molipseste si partenerul si pe ceilalti
Rugati va cu incredere ,cu disperare chiar ,cu post , cu dorinta de a nu fi ca voi,si veti primi exact ceea ce va trebui sa primiti .Poate o pereche,poate nu,dar sigur veti scapa de singuratate,caci aceasta era de fapt miza,iar nu neaparat gasirea perechii