View Single Post
Vechi 10.09.2012, 19:50:24
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ovidiu, tu ai venit, ai criticat (atacat de fapt, ca doar despre mine ai scris) si apoi ai spus ca nu e nevoie sa se atace nimeni. Ca sa fac o comparatie, vezi ca cineva trage cuiva doi pumni, vii tu si ii faci morala celui ce a primit pumnii, ii mai tragi si tu unul si apoi tot tu te superi ca mai si comenteaza ala.
Eu nu am criticat, am încercat doar să-ți dau un sfat frățesc. Știu că e greu să faci diferența, nici nu aștept altceva de la tine. Aș dori să-ți mai atrag atenția că tu ești înr-o permanentă dispută între tine și umbra ta, nu într-o dispută cu mine. Eu personal nu am nimic cu tine și sunt departe de acest gând de avea ceva cu tine, am subliniat acest gând din primul meu mesaj.

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Tu mi-ai spus ca ma plang, dar am mai scris intr-un mesaj trecut, cu doctorul care trebuie mai intai sa se vindece pe el. De obicei cei ce spun asta sunt tocmai cei ce se supara si pentru zece ori mai putin, si tu ai fost deranjat doar pentru o mica observatie. Eu nu am intervenit sa-ti spun ce e bine si daca exagerezi, desi puteam face asta.
Poate într-un final faci diferența între o discuție avută cu mine în particular, pe care de altfel ai strâmbat-o făcând afirmații mincinoase, și discuția de aici. Am ținut să subliniez interpretările tale greșite și pe care de altfel le-am și corectat. Apoi am subliniat faptul că onestitatea la tine lipsește cu desăvârșire, dar observ că te prinzi mai greu, ceea ce mă obligă să recurg la un un mesaj mai direct.

Nu mă deranjează că tu combați ecumenismul, nici eu nu sunt de acord cu el. Vei fi surprins că sunt preoți călugări care au evlavie la un sfânt catolic, dar că acești călugări nu sunt de acord cu ecumenismul și neorânduileile din BO și chiar le combat. Cel mai probabil că nu vei vei înțelege, ești prea orbit de dogmenele tale antiecumenism. Apropo, a avea evlavie la un sfânt catolic nu este egal cu ecumenist. De aici reiese că nici măcar nu stăpânești aceste dogme cu care vrei să combați ecumenismul sau că nivelul tău de înțelegere este unul slab.

Îți mai cer încă o dată iertare că am îndrăznit să-ți dau un sfat, poate că nu am fost destul de explicit din neștiință sau neputință.

Last edited by ovidiu b.; 10.09.2012 at 20:06:22.
Reply With Quote