Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Apropos de a fi medic profesionist, nimeni nu a spus ca se poate cunoaste medicina de la sine, fara sa te invete nimeni decat Dumnezeu direct, de aceea medicii profesionisti sunt o elita iar comparatia cu credinta nu-i potrivita...
|
Ba, comparatia este foarte protivita.
Poate fi cineva medic daca nu studiaza adecvat medicina ci dupa capul lui? Ce om intreg la minte ar accepta pe cineva care se autointituleaza medic care nu a studiat medicina conform stiintei vremii si spune: "Dragi oameni sunt medic dupa capul meu si doresc sa fac experimente pe voi. O sa incerc sa va tratez dupa capul meu caci nu vreau sa invat de la cei cu experienta a caror stiinta medicala este dovedita de rezultatele lor...
Dragi oameni va rog sa aveti incredere doar in intentia mea care pare buna in fond... poate eu sunt un geniu, un savant al medicinei alternative... si am doar nevoie de "cobai" unde sa testez alternativa mea medicala. Evident ca nu va pot garanta tamaduirea... dar va rog, va implor sa acceptati intentia mea".
Daca cinva din multime ii va spune: "Tu cel ce te numesti pe tine Doctor testeaza pe tine medicina alternativa" evident ca se va supara asazisul doctor.
Intocmai este si cu Sfanta Scriptura si cu Biserica. Sfintii Parinti sunt doctori in cele duhovnicesti. Cine (om intreg la minte) poate contrazice viata si invataura Sfantului Luca al Crimeii spre exemplu?
Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisu Hristos.
Doamne