Subiect: Mantuirea
View Single Post
Vechi 05.09.2012, 23:25:33
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Tu mi-ai scris, dar nu trebuie sa imi si insusesc invataturile eronate care se bazeaza pe rationamentul tau. Si protestantii interpreteaza un pasaj si apoi se fac ca nu vad pasajele care ii contrazic.
Am dat pe celalalt topic: "I Corinteni, cap. 6 "Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții, 10.Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu."
Deci tu spui ca mostenesc Imparatia toti cei enumerati acolo, sau scoti tu ce doresti, in functie de ce se potriveste cu ce spui? E adevarat ce spune Sfantul Apostol acolo?
Te rog sa incetezi definitiv comparatiile cu protestantii si cu oricine altcineva atunci cand vorbesti cu mine. Pastreaza-ti parerile proprii despre protestanti cand raspunzi la postari de ale mele, si raspunde strict la postare atunci cand dai QUOTE.
Multumesc.

Bine-nteles ca este adevarat ce spune apostolul, de aceea toti cei care au pacatele sus amintite nu intra in Imparatie ci asteapta Judecata Domnului iar la Judecata fiecare va primi dupa faptele de milostenie, unii vor trece la dreapta si unii la stanga. Tu esti cel care te faci ca nu vezi anumite pasaje, ca de exemplu cel al Judecatii din Matei 25. Eu le vad pe toate si nu se contrazic.