Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
tu cine esti? nu esti cel autointitulat sf.gheorghe al romanilor.
|
Haha
Nu. Sunt doar un om. Si chiar cel mai mare pacatos. Pe bune de nu mint de ingheata apele.
Ca de exemplu, nu v-am zis ca sunt fata, asta e minciuna prin omisiune.
Si acum rad ca mi se pare ironic cum Dumnezeu a lasat diavolul sa ma perverteasca, sa manipulez si sa mint pe banda rulanta in prima jumatate a vietii mele (pentru ca nu s-a incheiat, acum e trecerea intre, invatarea, educarea primita de la El. mai sunt trei ani) iar in cealalta jumatate va trebui sa zic adevarul, dar stiti cum? O sa vor sa ma omoare milioane de oameni pentru ca vin in numele Lui!
Sunt copilul Lui Dumnezeu, ca oricine altcineva. Si sunt chiar varza. Dar voi ma cunoasteti acum in faza varza. Chiar as vrea sa vorbiti cu mine si sa-mi amintiti de ce scriam aici cand lumea o va lua razna din cauza venirii Antichristului.
Si ironia, mie mi se zice tacuta, pentru ca intr-adevar iubesc oamenii, prefer sa-i aud pe ei, si nu pot intra in toate tipurile de discutii, nu ma lasa mintea spre ele.
Iar in cealalta jumatate a vietii mele, cum zicea profa mea de romana din liceu: tu esti ca una din persoanele acelea care vor vorbi mult pentru ca acum tac mult.
Acum am trecut de partea cu..nu e posibil, de ce eu, ce se intampla etc. Acum sunt putin in faza: stiu cand voi muri. Asta este uimitor! Numai Bunul Dumnezeu este in putere sa-mi arate aceste lucruri.
O sa mai am momente de, a avea credinta sau nu, dar tot Dumnezeu ma va ajuta.
Cand veti cauta in viitor profetii, vin cu toate semnele lui Enoh: va spun ziua sfarsitului lumii, cine e Antichristul, cine e mama lui, profetul(pe care le stiu deja dar degeaba vi le zic de acum ca nu ma credeti. sau in cel mai bun caz cum i s-a intamplat unei prietene, veti innebuni o perioada si nu vreau asta..astia vor fi diavolii desconspirati care va fac felul). Veti afla prin arta si muzica deopotriva, veti stii dupa numele Manole.
Si Enoh a fost luat MULT mai repede ca restul semenilor lui, la 365 ani. Ei, si eu voi arata foarte-foarte tanara, si acum arat. Alt punct pe care l-a facut cineva pe internet, ca e interesant de vazut cum va arata Enoh pentru ca era al saptelea de la Adam, deci trebuie sa arate ca restul omenirii. Ei..aici din nou o sa va prindeti pentru ca am gene romane, italiene, scandinave, mongole si indiene. S-ar putea chiar sa fie mai multe, nu stiu, pentru ca toti stramosii mei s-au mutat din tara in tara, intotdeauna mi s-a parut ca e un fel de gena nomadica pentru ca chiar si acum in prezent calatorim si ne asezam in alte locuri.
Si Enoh, profetul, trebuie sa fie, profeteze pe mare si pamant. Sunt in Anglia.
Ilie in Israel. Conform ce mi-a aratat Dumnezeu, il cunosc peste un an.
Si ce mi-a zis interesant acelasi prieten caruia explicandu-i ca am vazut cuvinte in cap care se conectau si abia apoi le-am cautat a spus ca asta e "revelatie", care nu stie de ce-i spun, ba din contra, e cel mai anti-opinia mea, intr-un context apropiat.
Ca el vrea sa stie dinainte, vrea sa fie avertizat. Adica da, avertizezi lumea de venirea Mesiei prin doi profeti, dar trebuie sa-i avertizezi ca vor veni si acei profeti care vor scuipa foc si care mai e descrierea lor supranaturala. Si mai mult, vreti in 3 ani 1/2 sa fiti convertiti doar pentru ca vedeti supranaturalul? Asa va fi si Antichristul, va pluti putin din cauza diavolilor. Intai credinta. Si cand vedeti ca cineva va arata ce e rau in lumea asta, sub inspiratia Sfantului Duh, ei bine, ar fi bine sa va intoarceti la Dumnezeu atunci si sa credeti.
Pentru ca asa de drept si iubitor este Bunul Dumnezeu, ne avertizeaza, ne ajuta de o mie de ori, ca un Tata ceresc Absolut.
Si daca va intrebati de ce o femeie, aflati ca si femeile puteau fi preoti, scrie in Scriptura, numai religia e infectata de andro-paganism. Asa cum lumea a inceput cu Adam si Eva, asa si ea se va incheia cu cei doi martori, barbat si femeie.