Subiect: Mantuirea
View Single Post
Vechi 05.09.2012, 13:16:14
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Intru totul de acord. Am fortat, poate un pic afirmatia, intentionat pentru a se sesiza mai abrupt, mai clar, mai "mare" continutul pe care vroiam sa-l transmit. Si tocmai de aceea multumesc pentru completari, pentru "finisaj", frate Eugen! Mult ajutor imi dati, intrucat eu am mare nevoie de invatatura ortodoxa, gasindu-ma eu la inceputurile efortului meu constient si voluntar de a deveni ceea ce sunt: crestin botezat in Hristos. Domnul sa ne miluiasca cu harul Sau!
Si eu de asemnea va multumesc pentru postari si completari frate Ioan Cezar. Invat multe din postarile fratiei tale. Dorinta noastra este comuna: sa fim fiecare din noi, asa cum vrea Domnul Iisus Hristos sa fim, conform talantilor care i-am primit, conform vieturii intru Sfintelor Taine, conform Sfintei Biserici, Confrom invataturii Sfintilor Parinti.

Sa ne ajute Domnul Iisus Hristos sa ne ajutam si noi unii pe altii (implinid porunca iubirii de aproapele), fiecare dupa talantii primiti, in invatatura, rugaciune, ajutoare...

Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";