View Single Post
Vechi 04.09.2012, 23:49:17
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ai un complex de superioritate daca tu crezi ca imi pasa cat negru sub unghie ce carti ai citit si ce nu.
E foarte bine că nu-ți pasă, dar ar fi și mai bine să fi să nu te mai exprimi ca și cum ți-ar păsa. Puțină consecvență nu ți-ar strica, măcar cât e negru sub unghie.

Citat:
Ideea era ca trebuia sa sprijini o afirmatie - ceea ce n-ai fost in stare sa o faci in ciuda presupusei cunoasteri afisate.
Ideea era ca înainte să tastezi cinisme constipate pe-aicea să ai răbdare să-mi recuperez "Trei tratate împotriva iconomahilor" de Ioan Damaschin și să-ți indic exact paginile unde se referă explicit la statutul icoanelor și-a moaștelor. Până atunci, ți-am recomandat niște titluri ca să nu te plictisești.
Greșeala a fost a mea, fiindcă am crezut că te interesează în mod real subiectul, dar tu ești prea ocupat pe forum cu defularea frustrărilor din viața reală ca să te intereseze ce vrea cu adevărat să spună interlocutorul.

Citat:
Daca pentru o remarca la obiect te-ai inflamat asa.. ce pot sa zic, ai dreptate cu bataliile alea, si de asta ma si opresc aici.
Citez un clasic in viata: "vise placute in universul tau imaginar".
Ți-aș spune "mersi la fel", dacă nu-mi dădeai atâtea indicii că în universul tău imaginar nu e loc decât pentru coșmaruri.