View Single Post
Vechi 04.09.2012, 16:36:23
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
deschis? la ce, pentru numele lui Dumnezeu? parintele la Biserica nu v-a spus ca traiti in pacat???!!!!! sa fiu deschis la o atitudine pacatoasa, dupa modelul occidental?

as dori sa va intreb: sunteti botezata crestin ortodoxa? frecventati o biserica ortodoxa? daca nu, si daca mergeti la o secta, imi retrag toate cuvintele, dar daca da, credeti-ma ca faceti mult rau, aproband tacit o atitudine pacatoasa, e vorba de un pacat foarte grav, daca nu ma credeti, mergeti si discutati cu un parinte ! nu cu mine trebuie sa discutati ci cu un preot ! cat de curand! acesta este ultimul mesaj pe care vi-l mai scriu.
Voi tine cont de sfaturile dumneavoastra. Da, sunt o persoana botezata crestin ortodox. Da, frecvent biserica ortodoxa. Si am discutat de multe ori cu duhovnicul meu. Dar m-ati intrebat pana acum daca ma voi marita in curand? Poate eu chiar am nunta planuita si faceti afirmatii fara sa cunoasteti. Nu cred ca am zis in vreun moment ca mie imi place viata asa si ca asa va ramane.
In cazul in care chiar conteaza pentru dumneavoastra, da, o sa ma si casatoresc.
Pentru ca chiar nu mai vreau sa intru in polemici cu dumneavoastra, multumesc pentru faptul ca doriti sa terminam aceasta discutie aici. E mai bine asa. Chiar nu vreau sa se ajunga la jigniri.