View Single Post
Vechi 04.09.2012, 15:53:49
Andra_07 Andra_07 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Andra, bine ai venit pe forum. Am urarit partial aceasta discutie fara sa mai postez. Vreau sa-ti spun mai intai ca mie mi-au placut sfaturile tale si ca unele din ele mi-ar fi folosit cand eram mai tanara si necasatorita. Pe unele din ele le-am mai auzit sub alte forme si in carti crestine (asta pentru cei care te-au criticat), de ex. 'Scrisori Caterinei', publicata de p. Coman (am uitat numele autorului acum)
Al doilea lucru pe care vreau sa ti-l spun ca 'hoasca batrana' a forumului este ca desi sunt si multi oameni buni, inteligenti si rabdatori, uneori domneste o atmosfera cam agresiva pe aici, poate fara sa ne dam seama devenim cam artagosi unii din noi, char cu cele mai bune intentii (in ciuda semnaturii, si mie mi s-a intamplat). Deci incearca sa nu pui la inima. Cine apreciaza ce scrii bine, cine nu, treaba lui. Eu, de fapt, de asta nu prea mai particip la discutii de vreun an si jumatate, nu imi facea bine. Acum am scris iar cateva mesaje si am putut ajunge la o polemnica chiar si in topicul despre ce intrebari pun copiii.
Iar subiectul 'casatorie/sexualitate/ familie' erste, din experienta mea, unul din cele mai sensibile.
Multumesc mult pentru sprijin si pentru atitudinea pozitiva fata de mine. Poate, intr-adevar si eu m-am aprins un pic cam repede, raspunzand cu aceeasi tenta negativista.
Chiar nu am vrut sa afectez pe nimeni, tot ce mi-am dorit a fost sa incerc a ajuta femeile de toate varstele sa-si gaseasca un partener. Dupa cum am spus, exista o multime de femei care desi traiesc in curatie, se roaga la Dumnezeu pentru gasirea unui sot, sunt modeste, merg la Biserica si au frica de Dumnezeu, din pacate....nu-si gasesc alesul.
Eu vreau sa ajut prin sfaturi astfel de femei, sa aiba sansa pe care o merita. Cu siguranta, rugile le vor fi ascultate. E vorba doar de putina flexibilitate. Sunt foarte multi barbati care asteapta o astfel de femeie pentru a-si petrece tot restul vietii alaturi de ea, doar ca nu stiu unde sa caute exact. Si se intampla chiar, sa se gaseasca, dar din cauza timiditatii sau a retinerii in a trata o discutie cu un barbat, sa fie perceputa gresit intentia femeii.
Incurajez Sfanta Taina a Casatoriei, incurajez pastrarea fecioriei si ruga fata de Dumnezeu. Repet, nu sunt un model eu. Vreau doar ca femeile valoroase, sa-si poata puna in evidenta aceste calitati in fata barbatilor care le merita.